Pening Fikirkan Menu Lunch Anda? Jom Nikmati Menu Fanta-Steak Lunch Di NY Steak Shack

Apa yang aku suka tentang restoran NY Steak Shack (NYSS) ni selain daripada menu-menunya yang lazat ialah, ia selalu memberikan kejutan kepada pengunjungnya dengan menu-menu yang baru.

Menu-menu utama tetap mereka kekalkan disamping mereka hadirkan menu-menu baru khas untuk masa-masa tertentu. So tak der lah kita hadap menu yang sama setiap masa.

Bulan ni mereka lancarkan rangkaian menu khas untuk lunch yang mereka namakan ‘Fantasteak Lunch’. Ini adalah kerana lunch (makan tengahari) ni sangat penting terutama kepada yang berkerja di waktu pejabat.

Mereka percaya pengambilan makan tengahari yang baik dan memuaskan hati dapat merubah mood berkerja seharian menjadi lebih positif.

Fantasteak Lunch terdiri daripada 9 sub menu yang berlainan untuk menepati segenap citarasa pengunjung.

Ia adalah:

  1. Crispy Honeyed Chicken Lite
  2. Garlic Pasta
  3. Southwest Grilled Chicken Lite
  4. Chicken & Garlic Pasta
  5. Caesar Chicken Salad
  6. Beef Meatballs Pasta Lite
  7. Cheese Burger
  8. Sizzling Fish Fillet
  9. Beef ‘N’ Cheese Sandwich
Beef ‘N’ Cheese Sandwich
Beef Meatballs Pasta Lite
Caesar Chicken Salad

Dengan menu-menu khas ini, pengunjung pasti akan menikmati makan tengahari yang terbaik. Ini adalah kerana mereka boleh memilih menu yang berlainan pada setiap hari dengan harga yang sangat berpatutan.

Dengan rasa yang memang tidak dapat dipertikaikan lagi, aku pasti akan datang lagi untuk merasa menu yang lain nanti.

 1,710 total views,  2 views today

Related Stories

Discover

Restoran Patin Masak Tempoyak Sedap Di Kuala Terengganu –...

Abam Hoq memang penggemar Ikan Patin Masak Tempoyak.  Sekarang Abam kat Kuala...

Kenapa Kita Yang Suka Travel Amat Perlu Jaga Kesihatan...

Jika kalian seorang yang suka travel, kalian jagalah kesihatan kalian. Jagalah makan...

Bisnes Yang Kalian Boleh Buat Untuk Penuhkan Tabung Travel...

Macam boring jer kan..? Dah tak boleh nak ke mana-mana..! Nak rentas...

Gulai Ikan Aya Terbaik, Kenapa Kalian Mesti Cuba

Gulai Ikan Aya (Tongkol). Ini bukan gulai yang biasa tu. Ini gulai...

DAENG CAR RENTAL & TOURS, 5 Sebab Kenapa Korang...

Sabah memang indah Bagi Abam Hoq, antara negeri di Malaysia...

Tips Untuk Travel Secara Percuma

Ramai yang suka travel, terutama travel ke luar negara. Yang berkesempatan travel...

Popular Categories

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge

%d bloggers like this: