Home popia premium simpul kasih popia premium simpul kasih

popia premium simpul kasih

gambar popia simpul

popia premium simpul kasih… serius.. memang best cookies ni. memang tidak keterlaluan aku rasa kalau aku katakan bahawa popia simpul ini adalah popia simpul kasih yang paling best aku makan setakat ini. selain daripada rangup, sedap, murah dan inti banyak, popia simpul ini tidak ada kesan minyak gorengan.

popia simpul ini boleh di makan bila-bila masa dan di mana sahaja. isinya banyak dan buntal dengan seratus peratus inti ikan bilis. rangup dan sangat asyik bila dimakan terutama makan semasa menonton tv. memang tak sedar anda akan habiskan sebalang popia simpul ini.

popia simpul ini sesuai dijadikan hidangan untuk tetamu yang bertandang di rumah. jika tetamu datang berkunjung ke rumah tanpa memberitahu terlebih dahulu, popia simpul ini boleh dijadikan makanan kudapan untuk mereka. tak perlulah kita bersusah payah dan tergesa-gesa memasak makanan yang kompleks untuk mereka.

Jadi popia simpul ini mestilah selalu ada dalam simpanan di rumah. Ia tahan lama. Ia boleh disimpan di dalam bekas kedap uadara selama 6 bulan tanpa menjejas rasa dan kerangupannya.

untuk yang berminat boleh lah menghubungi saya untuk mendapatkan popia simpul ini. sila rujuk artikel Popia Premium Simpul Kasih Memang Best ini untuk urusan pesanan dan pertanyaan lanjut.

G-601VBDF9PQ