Home optimus prime di transformers expo 2014 genting highland. (Small) optimus prime di transformers expo 2014 genting highland. (Small)

optimus prime di transformers expo 2014 genting highland. (Small)

Optimus Prime dengan size sebenar Di Taman Tema Genting

Transformers Expo 2014 akan diadakan di Genting Highland bermula 31 Januari ini dan bakal berakhir pada 16 Februari 2014. Antara yang menarik di ekspo ini ialah replika Optimus Prime dengan saiz sebenar ada dipamerkan di arena of stars genting highland bersama-sama replika Bumble Bee juga dalam saiz sebenar.

Optimus Prime memang sengaja dibina dengan saiz yang sebenar untuk memberi pengalaman kepada pengunjung seperti mereka berada bersama-sama optimus prime yang sebenar seperti yang dilihat di dalam filem transformers walaupun mereka sebenarnya berada di genting highland.

Pemimpin autobots yang mempunyai ketinggian 23 kaki ini dijangka akan menjadi tumpuan para pengunjung ekspo tidak kira dari kalangan kanak-kanak maupun orang dewasa. Optimus Prime yang mampu berubah bentuk menjadi kenderaan lori yang besar adalah karakter hero yang digemari dikalangan peminat transformers kerana wataknya yang tenang, dan bijak dalam membuat keputusan dan mengawal keadaan.

kepada yang meminati optimus prime, sila lah ke genting highland untuk berjumpa dengan optimus prime yang kelihatan seperti betul dengan saiz yang sebenar yang didatangkan khas ke arena of stars genting higlang

G-601VBDF9PQ