TShirt eXplorasa Sudah Siap…!

Alhamdulillah… Perancangan aku selepas menyertai kelas Master WordPress anjuran Akademi Denaihati terus berjalan lancar. Apa yang direncanakan seperti satu persatu menjelma menjadi kenyataan. Terima kasih kerana bimbingan daripada Sifu WordPress aku.

Dari segi layout blog, dari segi trafik blog, dari segi penjanaan duit secara online, dari segi pejenamaan, dari segi undangan dan jemputan dari pihak luar, dari segi penghargaan yang diberikan… Semuanya berjalan seperti yang dirancang.

Secara peribadi, memang aku bersyukur sangat kerana diberi kesempatan wang ringgit dan masa untuk dilaburkan sebagai modal untuk mendapatkan ilmu. Sangat banyak ilmu yang diperolehi di seminar tersebut yang aku boleh aku gunakan di dalam kerjaya sebagai blogger.

Tahun 2014 beransur melabuhkan tirainya. Tahun 2015 akan muncul dengan lebih cabaran bersamanya. Isu kos sara hidup yang semakin meningkat akibat daripada pengurangan subsidi minyak memang akan terasa.

Oleh itu perancangan yang rapi dan jitu perlu dibuat daripada sekarang untuk menampung kekurangan kuasa membeli nanti.

Salah satunya sudah pasti mencari pendapatan tambahan melalui blog. Buat duit dengan blog perlukan ilmu daripada yang berpengalaman. Dapatkan ilmu daripada yang pakar seperti yang boleh anda dapati di Akademi Denaihati.

Tempat adalah terhad. Daftar segera

Tempat adalah terhad. Daftar segera

Daftar Seminar Essential dan Master WordPress Akademi Denaihati Segera!

Ataupun sekurang-kurangnya laburkanlah sedikit daripada duit anda untuk belajar daripada ebook hasil nukilan En Titan, seorang pakar Affiliate yang mampu menjana ribuan ringgit sebulan hasil daripada bisnes online terutamanya bisnes Affiliate.

eBook beliau, Kitab Teknik SEO Merah Jambu ternyata mampu melahirkan pelapis seperti beliau jika diamalkan. Lihat sahaja Prof Hariz, AkuBioMed dan beberapa orang lagi yang sudah mampu menjana wang hasil daripada teknik yang digali daripada ebook beliau.

KItab-SEO-merah-jambu

Buat Duit dengan Affiliate – Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Oh ya… Lupa pula tujuan sebenar aku tulis entri ni. Sebenarnya untuk mengukuhkan jenama eXplorasa dan juga sebagai publisiti secara offline, aku sudah mempunyai TShirt eXplorasa, siap dengan logo dan url.

TShirt eXplorasa

TShirt eXplorasa

pandangan depan

pandangan depan

TShirt ini akan aku rasmikan dengan memakainya sempena dengan trip 5 hari ke Jawa Tengah tajaan penuh Air Asia dan Air Asia Indonesia.

belakang tshirt explorasa

bahagian belakang

bahagian belakang

Terima kasih kepada geng #TeamWork yang lahir daripada Akademi Denaihati terutama Pakar Grafik yang sudi mereka logo eXplorasa dan tuan punya Sembangsukan.com yang sudi mencetak TShirt.

Siapa yang nak TShirt eXplorasa sila terjah dan komen entri-entri eXplorasa selalu ya. Hehehehe.

Oh ya. Jangan lupa. Siapa yang betul-betul serius berblogging, belajarlah ilmu blog. Pergi ke laman web Akademi Denaihati untuk melihat jadual kelas-kelas dan seminar yang bakal mereka anjurkan. Daftarlah. Sila ke link di bawah:

>> Pendaftaran Kelas Buat Blog Akademi Denaihati! <<

3,473 total views, 2 views today

14 Comments

 1. Fauzi Blues November 14, 2014
  • sohoque November 24, 2014
 2. Sembang Sukan November 14, 2014
  • sohoque November 14, 2014
 3. Hazman Fadzil November 15, 2014
  • sohoque November 16, 2014
 4. eyriqazz November 15, 2014
  • sohoque November 16, 2014
 5. Oja Samid November 18, 2014
  • sohoque November 21, 2014
 6. nur zayyani liman November 21, 2014
  • sohoque November 24, 2014
 7. daddydee November 24, 2014
  • sohoque November 24, 2014

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

%d bloggers like this: